Meklēt
Izvēlne

IZSLUDINĀTA PIETEIKŠANĀS CIRRUS EKSPRESS KURSAM, LĪDZ 10/12/2019

Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem iespēja pieteikties Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbības augstskolu ''CIRRUS'' tīkla poligrāfijas darbnīcai ”Overprint II", Igaunijas Mākslas akadēmijā.

Darbnīcas norises laiks 2020. gada 20.-24. janvāris.

Prasības – Bakalaura vai Maģistra programmas studenti, kuri vismaz vienu gadu ir studējuši dizainu vai mākslu bakalaura līmenī.
„CIRRUS” tīkla augstskolu studentiem pieejamas divas vietas kursā. Atlasītajiem Studentiem tiks apmaksāti ceļa un uzturēšanās izmaksas.

Pieteikšanās 

2019. gada 10. decembris, nosūtot motivācijas vēstuli uz e-pastu  (ne vairāk kā vienu A4 lapu) un mājaslapas adresi vai darbu fotogrāfijas (jpg; pdf).

Veiksmīgas atlases rezultātā, iespēja pieteikties uz atbalsta stipendiju šeit.

Kursa lektori: prof. Lennarts Mänds , prof. Liina Siib (Igaunijas Mākslas akadēmija)

Kursa organizēšana

Metožu un materiālu prezentācijas, praktiski uzdevumi, eksperimenti, ideju skices, mākslinieka grāmatas mikroizdevuma izgatavošana grupas darbā.

Kursa apraksts

Darbnīcas mērķis ir izpētīt folijas apdrukas un folijas apstrādes tehnoloģiju iespējas, kā arī iespieddarbu atkārtotu izmantošanu mākslinieku grāmatas veidošanā. Kursā studenti tiks iepazīstināti ar tādām metodēm kā rokas darbarīki, klišejas druka, folijas zīmēšana, digitālā folijas druka un citas folijas pārņēmēja iespējas.

Sīkāka informācija par kursu atrodama šeit.

Jautājumu gadījumā sazinies ar LMA Ārlietu un izstāžu daļas starptautisko izglītības programmu koordinatori Intu Rubuli: .