Meklēt
Izvēlne

IZSLUDINĀTA PIETEIKŠANĀS KUNO EKSPRESS KURSAM JITLANDES MĀKSLAS AKADĒMIJĀ, LĪDZ 14/01/2020

Līdz 2020. gada 14. janvārim iespējams pieteikties Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mākslas akadēmiju apvienības „KUNO” ietvaros izsludinātajam ekspreskursam „Sp:@ce is a _P/lace>/_-_: Language Luggage. Performance, Space, Text at Jutland Art Academy”. 

Kurss norisināsies Jitlandes Mākslas akadēmijā (Dānijā) no 2020. gada 17. līdz 21. februārim „KUNO” tīkla augstskolu studentiem pieejamas 4 vietas kursā.

ECTS: 2 studiju kredītpunkti

Prasības
Bakalaura un Maģistra studiju programmas studenti

Pieteikšanās termiņš: 2020. gada 14. janvāris, nosūtot motivācijas vēstuli uz e-pastu  (adresēt Zuzannai)

Kursa pasniedzējs
Austrāliešu mākslinieks Gerry Bibby

Kursa apraksts 
Vārdu procesi ir visur! Pat ja viņiem nav piešķirtas pazīmes, kas veido vārdu vizuālo izskatu, viņi visu laiku mūs virza / palīdz. Vienkārša bultiņa uz ceļa zīmes izsaka daudz vairāk nekā tikai formu un nevis vārdu. Bultas neesot vai vietā, kur valoda nav mūsu pašu valoda, mēs joprojām pārvietojamies telpā atbilstoši tam, kā mēs to lasām, pieprasot mūsu tulkojuma slāņus.

Darbnīca centīsies izolēt un eksperimentēt ar telpu izvēli gan skolas iekšienē, gan pilsētas apkārtnē, kur katrs darbnīcas dalībnieks iepazīstinās / nēsās vienu vai vairākas datu kopas / tekstus.

Plašāka informācija par ekspress kursu šeit.

“KUNO" kursiem var pieteikties tikai tie studenti, kuriem nav studiju parādu.

Jautājumu gadījumā sazinies ar LMA Ārlietu un izstāžu daļas starptautisko izglītības programmu koordinatori Kristu Balodi: .