Meklēt
Izvēlne

NORIT PIETEIKŠANĀS "KUNO" EKSPRESS KURSAM, LĪDZ 20/01/2020

Līdz 2020. gada 20. janvārim iespējams pieteikties Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mākslas akadēmiju apvienības „KUNO” ietvaros izsludinātajam ekspreskursam „New Weather”.

Darbnīcas nosaukums "New Weather" aicinās aplūkot steidzīgo mūsdienu laika ritējumu. Nedēļas garajā darbnīcā dalībniekiem būs iespēja izstrādāt multimediju instalāciju, izmantojot materiālus un paņēmienus, kas saistīti ar idejām par "New Weather". Kurss uzsāksies tēlniecības darbnīcā kam sekos izbrauciens uz Dabas vēstures muzeju, lasījumi, tālākie darbi darbnīcās, kam sekos ikdienas prezentācijas un diskusijas. Kurss noslēgsies ar darbu prezentācijām galerijā. Plašāka informācija par ekspress kursu šeit.

Kurss norisināsies HDK Valand Mākslas un Dizaina akadēmijā, Gēteborgā (Zviedrijā) no 2020. gada 7. līdz 14. februārim. „KUNO” tīkla augstskolu studentiem pieejamas 5 vietas kursā.

Kursa pasniedzēji - HDK Valand Mākslas un Dizaina akadēmijas Vizuālās nodaļas pasniedzēji: Leslie Johnson un Josefina Posch

  • ECTS: 1.5 studiju kredītpunkti
  • Prasības - Bakalaura un Maģistra studiju programmas studenti

Pieteikšanās: 

līdz 2020. gada 20. janvārim, nosūtot motivācijas vēstuli uz e-pastu  (ne vairāk kā 500 vārdi) un 3-5 darbu fotogrāfijas (jpg; pdf) vai autora mājaslapas adresi.

“KUNO" kursiem var pieteikties tikai tie studenti, kuriem nav studiju parādu.

Jautājumu gadījumā sazinies ar LMA Ārlietu un izstāžu daļas starptautisko izglītības programmu koordinatori Kristu Balodi.