Meklēt
Izvēlne

LMA STUDENTI AICINĀTI PIETEIKTIES CIRRUS EKSPRESS KURSAM, LĪDZ 12/09/2020

Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem iespēja pieteikties Baltijas un Ziemeļvalstu sadarbības augstskolu ''CIRRUS'' tīkla izsludinātajam ekspress kursam “Innovation in Healthcare”.

Šis būs piecu dienu tiešsaistes intensīvs kurss, ko finansē Nordplus Augstākās izglītības programma, kuras mērķis ir apvienot Cirrus tīkla studentus un mācībspēkus, galveno uzmanību pievēršot kopprojektēšanai kā pārmaiņu plānošanas un ieviešanas metodikai, lai uzlabotu publisko pakalpojumu sniegšanu (veselības aprūpē).

Praktiskā informācija:

  • Norises periods: 2020. gada 14., 17., 24., 25., 26. septembris. 
  • Norises vieta: Zoom platforma
  • Prasības: bakalaura un maģistra programmu studenti
  • ECTS: pēc ekspress kursa noslēguma tiks izsniegts apliecinājums par 3 ECTS kredītpunktu ieguvi
  • Pieteikuma veidlapa šeit.

Kurss notiek sadarbībā ar vienu no Igaunijas labākajiem veselības aprūpes sniedzējiem Ziemeļigaunijas Medicīnas centru (PERH). Apmācību laikā paredzēts dalīties un attīstīt idejas par steidzami nepieciešamiem risinājumiem, kā arī veidot risinājumus, kurus varētu ieviest pēc Covid-19 epidēmijas. 

Kursa pasniedzēji: 

Kursu vadīs Oslo Arhitektūras un dizaina skolas (AHO) Dizaina institūta asociētā profesore Josina Viņka, Igaunijas Mākslas akadēmijas IxD.ma vadītāja Tanela Kerpa un Riina Raudne, komunikācijas Dizainers, PhD, Džona Hopkinsa Blumberga Sabiedrības veselības skola.

  • Plašāku informāciju par kursu var iegūt šeit.
     
  • “CIRRUS" kursiem var pieteikties tikai tie studenti, kuriem nav studiju parādu.

Jautājumu gadījumā sazinies ar LMA Ārlietu un izstāžu daļas starptautisko izglītības programmu koordinatori Kristu Balodi.