Meklēt
Izvēlne

“VIDES OBJEKTS ĀGENSKALNA TIRGUS PRIEKŠLAUKUMĀ”, METU KONKURSS LĪDZ 17/02/20

Lai radītu labāko ideju skici vides objektam Āgenskalna tirgus priekšlaukumā, ir izsludināts metu konkurss, kurā īpaši aicināti piedalīties tēlniecības, vides mākslas, funkcionālā dizaina specialitāšu studenti. Darbus iespējams izstrādāt individuāli vai komandās, un tos jāiesniedz līdz šā gada 17. februārim, plkst. 11.00.

  • Ieinteresētie Konkursa dalībnieki tiek aicināti reģistrēties konkursam nosūtot pieteikumu uz e-pastu . Reģistrētajiem Konkursa dalībniekiem, Konkursa materiāli tiks nosūtīti pēc reģistrācijas.
  • Konkursa priekšlikumu nodošana Rīgā, Kuldīgas ielā 22-2, iepriekš sazinoties pa tālruni +371 26113317.
  • Kontaktpersona, žūrijas atbildīgais sekretārs – Roberts Kārkliņš, Tel. +371 29422451. Jautājumi jāiesniedz rakstiski e-pastā:

Āgenskalna tirgus priekšlaukuma labiekārtojumu plānots realizēt jau šovasar. Tas ir viens no projektiem, kurš 2019. gadā piedalījās un guva iedzīvotāju atzinību Rīgas apkaimju attīstības projektu jeb līdzdalīgas budžetēšanas konkursā. Savukārt pirms konkursa Āgenskalna tirgus priekšlaukuma labiekārtošanas priekšlikums ieguva vislielāko atbalstu Āgenskalna apkaimes biedrības rīkotajā iedzīvotāju forumā par publiskās ārtelpas attīstību mūsu apkaimē.

Projekts paredz šobrīd haotisko un pelēko Āgenskalna tirgus priekšlaukumu pārveidot par skaistu, drošu un harmonisku publisko telpu ar apstādījumiem, soliņiem, dzeramo ūdeni un vides instalācijām, kur pulcēties, atpūsties, patīkami pavadīt laiku un priecāties par skatu uz tirgus paviljona vēsturisko ēku. Vides objekts ir viens no priekšlaukuma labiekārtojuma elementiem.

Ar projektu iespējams iepazīties šeit

Pievienotie faili: